OUR PROJECT

TAURUNUM XXI

22. oktobra

13340 m 2

75 APARTMENTS

AGZ Real Estate doo

Zemun,Kej i Dunav otvaraju svoja vrata sa sedamdeset pet stanova,parkovima,igralistima. Dvosmerno koncipiran,prilagodjen coveku i njegovim potrebama. Kafici,restorani,barovi,prodavnice razlicite namene. Parking mesta sa prilagodjenim mestima za osobe sa invaliditetom. Priroda kao deo celine i kraja kome pripada novi zivot. Obezbedjenje celodnevno . Kamere i portiri za ceo kompleks. Zemun je otvorio vrata za svakoga od nas kome pripada zdrav,srecan i lep zivot. Dobro dosli! Dotaknite nebo na Dunavu!

 

 

Objekat sadrži 75 stanova na spratovima različitih struktura od jednosobnih do šestosobnih uključujući i penthause na poslednja dva povučena sprata. Za materijalizaciju i završne obrade objekta biće korišćeni visokokvalitetni materijali u skladu sa planiranim sadržajima kompleksa i principima energetske efikasnosti. Sve fasade objekta su ravnomerno tretirane i planirana je kombinacija kamena, fasadne opeke i plemenitog maltera. Fasadne površine rešene su kroz geometrijsku igru fasadnih otvora - prozora i lođa I povezivanje planiranih fasadnih otvora u jedinstvene celine.

 

 

Za fasadu prizemnog dela objekta čija je namena komercijalni sadržaji planirani su jedinstveni stakleni portali,čime se ostvaruje ambijentalna veza unutrašnjeg prostora i uređenog dvorišta Završna dva sprata projektovana su u formi povučenog sprata, takve završne obrade da se estetski uklapa sa susednim objektima. Ograda terasa iznad venca je projektovana kao transparentna. Sa dvorišne strane, objekat je rešen ritmičnim povlačenjem fasadnih površina u vertikalnoj ravni, uz istovremeno formiranje serije krovnih površina koje su tretirane kao zeleni krovovi, odnosno terasa na povučenim spratovima

CONTACT US

Adress

Kralja Petra 44, Belgrade, Serbia

Telephone

+381 66 122221

Registry number

1075

Powered by Sillage and 4bees | Privacy Policy