OUR PROJECT

KAPIJA VRAČARA

JUŽNI BULEVAR

40000 m 2

AGNS INVEST doo.

O PROJEKTU

 

Stambeno‐poslovni objekat „Kapija Vračara“ nalazi se u Beogradu, u ulici Južni bulevar br. 112 na Vračaru. Objekat je trenutno najveći pojedinačni stambeno‐poslovni kompleks koji se gradi na području Vračara ukupne površine oko 40.000 m2.„Kapija Vračara“ ispunjava visoke estetske standarde zahvaljujući uspešnom arhitektonsko‐urbanističkom rešenju, kao i upotrebi vrhunskih materijala savremenog dizajna i kvaliteta. Projektom su zadovoljeni i visoki zahtevi energetske efikasnosti.Visoka kultura stanovanja i komfor budućih korisnika su jedan od važnijih fokusa projekta. Objekat ima tri podzemne i sedam nadzemnih etaža. U podzemnim nivoima smeštena je zajednička garaža, kao i tehničke prostorije.Nadzemni deo objekta izlazi na četiri ulice i podeljen je na 3 lamele: A, B i C. Gledano sa ulice Južni bulevar lamele su međusobno povezane u zoni prvog sprata atraktivnim pasarelama. Krovovi pasarela su iskorišćeni za zasade zelenila čime ceo kompleks dobija još jedan kvalitet više. Objekat je najvećim delom stambeni. Od prvog sprata pa do povučenog sprata isprojektovano je 250 stanova, od jednoiposobnih do petosobnih. Na povučenom spratu nalaze se penthaus stanovi velikih površina sa terasama koji budućim korisnicima pružaju i odličan pogled na grad.Poslovanje je zastupljeno u prizemnim etažama i delu prvog sprata objekta.Predviđeno je da se slobodni prostor između zgrada kvalitetno uredi i da se time ostvari veza između ulica Južni bulevar i ulice Braće Radovanović. Planirano je da se izvedu zelene površine i dva dečija igrališta. Prilikom projektovanja vodilo se računa da svaki stan ima dovoljno svetla i da se omogući prirodno provetravanje.Za izgradnju objekta korišćeni su kvalitetni materijali. Fasade objekta su kombinacija više kvaltetnih materijala: Fundermaks kompaktnih ploča, fasadnih listela i dekorativnog maltera.Krov je ravan, deo je prohodan, delom popločan, a delom ozelenjen i dostupan korisniku.Fasadna bravarija je od profila aluminijum‐drvo visokog kvaliteta sa ugrađenim roletnama na elektromotorni pogon. Ulazna vrata u stanove su sigurnosna Bosal Lux.

Podne obrade su troslojni parket Tarket, odnosno prvoklasna italijanska granitna keramika Tilezza.Pregradni zidovi između stanova su od pune opeke 25cm.Sanitarije će biti u rangu kvaliteta Villeroy and Boch, baterije u rangu brenda Hansgrohe ili Grohe, bojler Ariston, a vodokotlić ugradni Geberit.Sobna vrata su od medijapana bojenog u belo.Ugradiće se elektrogalanterija marke kao što su: Nopalux, Legrand, Ave, ili sličnog kvaliteta, dok će alumunijumski radijatori biti marke Global.Klima uređaj će biti LG, Midea, Gree ili sličnog proizvođača visokog kvaliteta. Liftovi u zgradi će biti električni proizvođača Daka.

 

INVESTITOR

 

“AGNS INVEST doo”, investitor projekta “Kapija Vračara” deo je Aleksandar Group, koja na tržištu Srbije posluje više od dve decenije. Do sada je Aleksandar Group na području Novog Sada i Beograda izgradila preko 300.000 m², stambenog i poslovnog prostora. Vodeći se vrhunskim kvalitetom, poštovanjem standarda i rokova izvođenja radova, Aleksandar Group je stekla poverenje klijenata i stručnih saradnika i izgradila imidž pouzdanog i sigurnog partnera u oblasti građevinskog inženjeringa i investicija. Kvalitet u radu, pogled u budućnost, ulaganje u mlade i stručne ljude predstavljaju osnov uspeha Aleksandar Group. Prvi izgrađeni objekti u Novom Sadu postali su svojim kvalitetom prepoznatljivi, a ono što danas izdvaja Aleksandar Group je poštovanje visokih ekoloških zahteva, kao i najsavremenijih dostignuća u oblasti energetske efikasnosti objekata, zahvaljujući kojima se značajno smanjuju troškovi stanovanja.

 

Choose a number of rooms for your appartment

CONTACT US

Adress

Kralja Petra 44, Belgrade, Serbia

Telephone

+381 66 122221

Registry number

1075

Powered by Sillage and 4bees | Privacy Policy