B FAZA SADA U PRODAJI

DIREKTNA PRODAJA BEZ PROVIZIJE

POZOVITE 066 122 221

OUR PROJECT

K-DISTRICT

Bulevar vojvode Bojovića

115000 m 2

FAZA A - 199, FAZA B - 240 APARTMENTS

'Pinnacle' & 'AGNS INVEST doo'

Video snimljen 8. avgusta 2019.

3 FAZE IZGRADNJE

 

FAZA A

– STAMBENO‐POSLOVNI OBJEKAT SA 199 STANOVA

– ROK ZAVRŠETKA O1.05.2020.G.

 

FAZA B

– STAMBENO‐POSLOVNI OBJEKAT SA 240 STANOVA

– ROK ZAVRŠETKA 31.12.2021.G.

 

FAZA C

– STAMBENO-POSLOVNI OBJEKAT

 

INVESTITORI: 'PINNACLE' HOLANDIJA & 'AGNS INVEST DOO' SRBIJA

 

O PROJEKTU

 

K‐DISTRICT kompleks nalazi se na jedinstvenoj lokaciji kako u samom Beogradu, tako i celoj Srbiji i jugoistočnoj Evropi, na ušću reke Save u najveću evropsku reku Dunav.Lokacija je ujedno i deo najstarijeg jezgra grada ‐ kulturno‐istorijske celine Kalemegdan.Novi stambeno‐poslovni kompleks osmišljen je tako da se prirodno uklopi u kontekst starog jezgra Beograda, a istovremeno i da odgovori na zahteve savremenog urbanog života.K‐District će obezbediti i prostore namenjene deci, odmoru i rekreaciji. Stambeni i poslovni sadržaji biće upotpunjeni prodavnicama, restoranima i kafeima, a naćiće se tu i knjižare i galerije.Projektom su predviđene i otvorene zajedničke površine koje će biti obogaćene kvaltetnim zelenim površinama i drvećem.

Unutar kompleksa formiraće se otvorena, delom popločana, a delom ozelenjena pešačka promenada. Njome će se ostaviti otvoren pogled sa Kalemegdana ka reci, a stanarima širok pogled i na reku, i na tvrđavu, kao i prijatno mesto za zadržavanje i susrete.Predviđeno je i dalje uređivanje šetališta uz reke kojim će se naselje povezati sa brojnim sadržajima uz obale: tvrđavom, Beton halom, sportsko‐rekreativnim kompleksom i drugim.

 

LOKACIJA – POLOŽAJ U ODNOSU NA GRADSKE ATRAKCIJE

 

Pozicija K‐District‐a je u neposrednom susedstvu ili na pešačkoj udaljenosti od brojnih gradskih atrakcija.Desetominutno pešačenje dovodi vas u glavnu gradsku pešačku ulicu ‐ Knez Mihajlovu, a za petnaest minuta ste u Narodnom pozorištu. Kalemegdanski park i Zoo vrt su udaljeni pet minuta hoda. Boemski kvart Skadarlija udaljen je 1,5km, a na putu do njega su brojni atraktivni i korisni, poslovni, administrativni i kulturni sadržaji.

 

INVESTITORI

 

Investitori projekta “K‐District” su renomirane kompanije: holandski “Pinnacle” i srpska kompanija “AGNS INVEST doo”, a koja je deo Aleksandar Group.Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture je 19.11.2018. godine izdalo građevinsku dozvolu za Fazu A stambeno‐poslovnog kompleksa “K‐District”: ROP‐MSGI‐33410‐CPI‐1/2018 broj 351‐02‐00186/2018‐07.

Projekat za fazu B je u završnoj fazi izrade.

 

KVALITET IZGRADNJE I ZAVRŠNI MATERIJALI

 

Projektom je predviđen visok kvalitet izgradnje, kako same konstrukcije, izolacija, tako i svih instalaterskih radova i na kraju završnih zanatskih materijala i radova.Neki od završnih materijala i obrada su: Spoljna stolarija je aluminijumska prvoklasna visokog stepena termičke izolacije. Parket ‐ prvoklasni troslojni, dezen u izboru kupca od tri ponuđene opcije.Keramika ‐ prvoklasna italijanska ili španska, gde će kupci će imati mogućnost izbora od tri ponuđene opcije. Klimatizacija preko visokokvalitetnih multisplit sistema. Grejanje ‐ sistem daljinskog grejanja, zidni radijatori sa kalorimetrima. Liftovi vodećih proizvođača kao što su: Kone ili Schindler. Prvoklasne sanitarije: tipa Villaroy Boch ili Duravit.Parkiranje je predviđeno u okviru 2 podzemna niova garaža sa ukupnim kapacitetom od 470 parking mesta.REPORTAŽA


CONTACT US

Adress

Kralja Petra 44, Belgrade, Serbia

Telephone

+381 66 122221

Registry number

1075

Powered by Sillage and 4bees | Privacy Policy