O nama

Prime Home osnovali su stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti prometa nekretnina, arhitekture, izgradnje objekata i prava u cilju pružanja kompletne podrške na tržištu nepokretnosti.

Kroz saradnje sa najvećim investitorima i projektantskim firmama u zemlji nudimo prestižne projekte i najluksuznije nekretnine u zemlji i regionu.

Aktuelnom ponudom obuhvatamo projekte u izgradnji kao i useljivu novogradnju, a poznavanje kompletne pravne regulative u sferi nekretnina čini nas osloncem za sigurnu kupovinu.

U cilju uštede vremena i pružanja sigurnosti klijentima Prime Home pored posredovanja nudi i niz dodatnih specijalizovanih usluga uključujući svetovanje u oblasti projektnog finansiranja, advokatske usluge, procenu vrednosti nekretnina, dizajn enterijera, održavanje i upravljanje nekretninama.

Nizom uspešnih posredovanja u prometu stambenih i poslovnih objekata Prime Home stekao je poverenje klijenata i status pouzdanog brenda.


Prime Home tim


Kontakt

Ukoliko ste u potrazi za idealnim domom ili ste zainteresovani za neku od usluga koje nudi Prime Home, kontaktirajte nas, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo na sva Vaša pitanja u najkraćem roku.

    Call Now Button