Na Novom Beogradu se pravi “grad u gradu”: Izgledaće kao u holivudskim filmovima

Ovakve zgrade i stanovi u Srbiji još nisu viđeni – the One Novi Beograd

Kad kažemo Novi Beograd, pomislimo na reku u blizini, solitere, stambene blokove bez dodatnog sadržaja i široke bulevare. Međutim, ovaj koncept stanovanja se izgradnjom novog stambeno-poslovnog kompleksa u Bloku 64 sasvim menja percepciju, jer Novi Beograd dobija gradsku oazu, pravi “grad u gradu” koji nudi drugačiji način života svakog svog stanovnika.

Lokacija – jedna od najvažnijih stvari prilikom izbora stana

Kad kupujete svoj stan, treba da vodite računa o tome da ulažete u svoj dom, mir, mesto na kojem sve treba da je u harmoniji. Savršeno luksuzan, aktivan i udoban životni stil moguć je jedino ukoliko živite blizu auto-puta, mosta, megamarketa i tržnog centra. Jedina gradska oaza, stambeno-poslovni kompleks koji zadovoljava sve ove uslove je The One, na uglu ulica Omladinskih brigada i Đorđa Stanojevića u Bloku 64, sa ukupno 91.000 m2 izgrađene površine.

Unutrašnjost stanova je moderna, a prostorije savršeno osvetljene i prozračne.

Dnevna soba, u staklu, sa širokim pogledom, čini da uživate u komoforu.

Trpezarija i kuhija – savršen prostor za obedovanje.

Prostorije za dnevni odmor dovoljno su prostrane i zamišljene tako da se u njima osećate komforno i slobodno.

Spavaća soba – svetla i opremljena vrhunskom stolarijom.
Udobna i lepo uklopljena trpezarija – jedno od glavnih mesta gde se okuplja porodica

Visok kvalitet stanovanja – samo ako izaberete “grad u gradu”

Kompleks koji ima veći broj lamela istovremeno ima i mali broj stanova po jednoj lameli. To je veoma bitno, jer stanari tako postižu intimnost, koja je u nekadašnjim načinima gradnje bila gotovo nepostojeća, a u razvijenim zemljama predstavlja deo standarda.

Tako kompleks kakav smo nekad viđali samo u holivudskim filmovima, danas postoji u Novom Beogradu. The One ima miran trg u unutrašnjosti bloka, zelene površine sa vodenim ogledalom, popločane hodne staze, urbani mobilijar, kolske rampe do garažnih mesta, dekorativno popločavanje, asfalitrane interne saobraćajnice, lokale u nižim etažama i stanove kvadraturom prilagođene svakom kupcu.

Ovaj kompleks karakterišu savremen i moćan spoljašnji izgled.

U centralnom delu kompleksa biće locirani fantastični sadržaji.

Moderan i urban izgled kompleksa.

Planski sređeni i detaljno uređeni parkovi i zelene površine.

Kako prepoznati kvalitetnog investitora/izvođača?

Da biste uopšte ušli u svoj stan u Beogradu, prvo treba da se raspitate o investitoru. Investitor kojem treba da ukažete poverenje je onaj koji poštuje standarde i rokove izvođenja radova, koji je duže na tržištu, dakle ima izgrađenih desetine hiljada metara kvadratnih i zadovoljne kupce.

Tako, na primer, vrhunski objekti investitora “Aleksandar Group” u Novom Sadu ubrzo su postali poznati širom Srbije, i to kako zbog svog kvaliteta i poštovanja ekoloških zahteva, tako i zbog toga što su objekti energetski efikasni, te smanjuju troškove stanovanja.

Zato “Aleksandar Group” stvara još jedan inovativni koncept, The One, koji se razlikuje od klasičnog novobeogradskog načina života, a namenjen je svima onima koji žele toplinu i komfor bez kompromisa.

Izvor: Telegraf Biznis

Kategorije

  • Nema kategorija
Call Now Button