Da li kupiti stan u novoj ili u staroj zgradi?

Svi sanjaju da se jednog dana probude u domu koji je sređen tako da bi ga urednici najuticajnijih magazina koristili za fotografisanje. Dilema koju imaju svi oni koji žele da ostvare svoj san jeste da li da kupe stan u novoj ili staroj zgradi.

Nove moderne zgrade nemaju visoke plafone, pa se u njima retko mogu naći dupla vrata koja stanu daju sofisticiranost i vintage look.

Ali stan u novogradnji zasigurno ima najkvalitetniju unutrašnju stolariju i prozore koji sprečavaju da buka sa ulice remeti vaš mir.

Ono što će vas skoro zasigurno dočekati ukoliko se opredelite za kupovinu doma u staroj zgradi, jeste renoviranje, rušenje suvišnih pregradnih zidova, zamena vodovodnih cevi i instalacija, neizbežno krečenje, zamena stolarije i još mnogo stvari koje ne samo da iziskuju dodatna ulaganja, već i vaše vreme i strpljenje.

S druge strane, ukoliko se opredelite za novogradnju visokog kvaliteta, na vama je samo da odaberete nameštaj, tehniku i dekorativne elemente i da uživate, znajući da ste dugi niz godina mirni.

Izvor: Danas

Kategorije

  • Nema kategorija

Povezane vesti

No related articles
Call Now Button