Baal Design

Inspirisani vodećim svetskim trendovima, sa misijom da stvore udobno i vanvremensko okruženje za klijente kako u Srbiji, tako i širom sveta, njihovi projekti su prilagođeni životnom stilu klijenata i ispunjavaju naše beskompromisne standarde kvaliteta i estetike.
Tim predvođen glavnim arhitektom Aleksom Babićem ima dugogodišnje iskustvo u dizajn industriji pre formiranja ovog studija, a njihov portfolio uključuje stambene i komercijalne projekte, kao i javne prostore. Njihovo globalno prisustvo proteže se od Pariza do Barselone, Firence do Beča, Beograda do Dubaija.

Jedinstven dizajn je sastavni deo BAAL Design pristupa radu, od početnih konsultacija i idejnog rešenja, pa sve do detaljne razrade i izvođenja. Takođe, svaki aspekt projekta je prilagođen željama klijenata, a na zahtev tim može da ponudi stručni nadzor od faze izgradnje do završetka radova, kako bi se postigao najviši kvalitet izvedbe. To je zajednički put u ostvarenju vizije klijenta, koji je profesionalno vođen kroz kreativni proces. Klijenti bivaju inspirisani pažnjom prema detaljima, strašću prema dizajnu i inovacijama.

    Call Now Button