OUR PROJECT

KAPIJA VRAČARA

JUŽNI BULEVAR

40000 m2

APARTMENTS

AGNS INVEST doo.

O NAMA


Stambeno-poslovni objekat „Kapija Vračara“ nalazi se u Beogradu, u ulici Južni Bulevar 112 na Vračaru. Današnji stambeni kompleksi su dosta napredniji, te u svom obimu sadrže i poslovne prostore koji obuhvataju markete, drogerije, salone za ulepšavanje, kafiće, a često i vrtiće i igraonice za decu.
Stambeni kompleksi koji se nalaze nadomak centra grada, u urbanim i visoko razvijenim naseljima, moraju poštovati osnovne standarde koji svojim stanarima omogućavaju da u neposrednoj blizini svog doma imaju sve elemente koje su im potrebni i koji zadovoljavaju sve aspekte svakodnevnog života. Posebno mladim porodicama sa decom kojima je preko potreban praktičan pristup stanovan Predstavlja zonu visoko estetskog kvaliteta zahvaljujući urbanističkoj postavci i samoj konfiguraciji terena ovog dela grada, postignutoj energetskoj efikasnosti i upotrebi vrhunskih materijala savremenog i modernog dizajna.
Objekat predstavlja trenutno najveći pojedinačni stambeno poslovni kompleks koji se gradi na području Vračara ukupne površine oko 40.000 m2. Objekat čine tri podzemne i sedam nadzemnih etaža. U podzemnom delu kompleksa nalazi se zajednička podzemna garaža u tri nivoa namenjena parkiranju vozila budućih korisnika. Nadzemni deo objekta izlazi na četiri ulice i podeljen je na lamelu A, lamelu B i lamelu C. Na strani Južnog Bulevara lamele su međusobno povezane u zoni prvog sprata atraktivnim pasarelama koje su oblikovane kao svojevrsna atrakcija celog kompleksa jer su u gornjim delovima svojih površina ulepšane zasađenim prirodnim zelenilom.

Osnovna namena objekta je stanovanje, dok je poslovanje zastupljeno u prizemnim etažama i delu prvog sprata objekta. Preko 250 stanova različitih struktura, od jednoiposobnih do petosobnih, locirani su od prvog do povučenog sprata. Na povučenom spratu nalaze se penthaus stanovi velikih površina sa terasama koji budućim korisnicima pružaju i odličan pogled na grad. Jedan od najvećih kvaliteta postavke objekta je to što se u prizemnom delu objekta a na samoj parceli ostavlja posebno uređen prostor unutar kompleksa koji povezuju ulice Južni bulevar i ulicu Braće Radovanović. Isto tako oblik lamela je zamišljen i projektovan tako da svaka lamela, a samim tim i svaka jedinica u njima, ima izuzetnu osunčanost i provetrenost, što čini kvalitet stanovanja koji je cilj i vrhunski kvalitet u stambeno poslovnoj izgradnji objekata.

Fasada objekta je projektovna kao kombinacija fasadne opeke i sistemske fasade savremenih materijala. Krov je ravan, dostupan korisniku, oblikovan tako da je delom prohodan popločan betonskim stazama, delom neprohodan. Na delovima povučenog sprata korisnici će imati priliku da uživaju u pogledu na delove krova sa zasađenim zelenilom. Fasadna bravarija - otvori na fasadi - su u izvedbi aluminijum-drveta visokog kvaliteta sa ugrađenim roletnama na elektromotorni pogon, što daje dodatnu udobnost stanovanja.
U celom stambeno poslovnom kompleksu, oblikovano u skladu sa postavljenom arhitekturom objekta, planirane su zelene površine kao i dva dečija igrališta. Pored zelenih površina, planirane su i pešačke staze izrađene od kamena i behaton ploča.

INVESTITOR


GNS INVEST doo, investitor projekta “Kapija Vračara” deo je Aleksandar Group, koja na tržištu Srbije posluje više od dve decenije. Do sada je Aleksandar Group na području Novog Sada i Beograda izgradila preko 300.000 m², stambenog i poslovnog prostora. Vodeći se vrhunskim kvalitetom, poštovanjem standarda i rokova izvođenja radova, Aleksandar Group je stekla poverenje klijenata i stručnih saradnika i izgradila imidž pouzdanog i sigurnog partnera u oblasti građevinskog inženjeringa i investicija. Kvalitet u radu, pogled u budućnost, ulaganje u mlade i stručne ljude predstavljaju osnov uspeha Aleksandar Group. Prvi izgrađeni objekti u Novom Sadu postali su svojim kvalitetom prepoznatljivi a ono što danas izdvaja Aleksandar Group je poštovanje visokih ekoloških zahteva, kao i najsavremenijih dostignuća u oblasti energetske efikasnosti objekata, zahvaljujući kojima se značajno smanjuju troškovi stanovanja. Na ovaj način prikazan je jedan arhitektonski poduhvat koji je u svakom smislu u službi krajnjeg korisnika i pruža mu se ugođaj i lepota kulture stanovanja.MATERIJALI


 • Obrada fasade - Stambeni deo - Obrada spoljnih - fasadnih zidova - Termoblok 25 cm
 • Strukturalna fasada “ Fundermax “
 • Dekorativna fasada
 • Završna obrada poda
 • Pod u stanovima - Tarket, STEP , oak baron copper XL, L
 • Pod u sanitarnim prostorijama - Granitna italijanska keramika I klase - TILEZZA
 • Sanitarija - Italijanska Villeroy and Boch - omnia architectura, ili sličnog proizvođača visokog kvaliteta
 • Spoljašnja stolarija Aluminijum-drvo/ hrast
 • Ulazna vrata - Bosal - Sigurnosna vrata model ' LUX '
 • Radijatori - Aluminijumski beli - Global
 • Rasveta - U predviđenim prostorijama ugradna/nadgradna visokog kvaliteta
 • Klima - LG, Midea, Gree ili sličnog proizvođača visokog kvaliteta.
 • Lift - Električni putnički - Daka

https://kapijavracara.rs/

CONTACT US

Adress:

Kralja Petra 44, Belgrade, Serbia

Registry number:

1075

Powered by Sillage and 4bees